ŞİMDİ NPCLERİMİZİ TANITMAK İSTİYORUM OYUNUN CAN DAMARLARI =) YİNE EŞSİZ VE TEK!
EVET ARKADAŞLAR BUNLAR ANA NPCLERİMİZ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YOK YOK OLAY YARDIMCISINDA Bİ KUŞ SÜTÜ EKSİK AYRICA POTLAR EFSUNLAR 0 YANG.VE OLAY YARDIMCISINDAN PARA ZARFI ALIP PARA YAPABİLİRSİNİZ..!
BİTTİ Mİ? HAYIR... BUYRUN AŞAĞI BAKALIM
EVET BU GÖRDÜĞÜNÜZ HANIM EFENDİ IŞINLAYICI SİZİ DİĞER ÜLKELERİN 1. VE 2. KÖYLERİNE AYRICA DAHA BİR ÇOK HARİTAYA KISA YOLDAN IŞINLAYABİLİYOR BU NPC MİZ 1 . KÖY MEYDANDADIR.!
BİTTİ Mİ ? HAYIR... DEVAM EDELİM
BU NPCMİZ ADINDANDA BELLİ OLDUGU GİBİ SKİLL P VE AT GETİRME GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞ VE AT SKİLLERİ MADENCİLİK LİDERLİK VS. VS. DAHİL HERŞEY PERFECT OLUYOR
BİTTİ Mİ ? HAYIR... =)
EPİC SURA BİLMEYENİNİZ YOKTUR.... +5 TAŞLAR VE 80 SİLAHI BASIMI İÇİN KULLANILIR =)
BİTTİ Mİ? HAYIR...
BU HANIM EFENDİDE EVLİLİK MALZEMELERİ SATAR
NPCLERDEN BU KADAR SİMDİ OYUNUN DİĞER ÖZELLİKLERİNE BAKALIM... DEVAM EDERKEN SÖYLE Bİ GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUM .. !
DROPLAR VE EK ÖZELLİKLER BU KONUDA YİNE GMLERİMİZ COK CÖMERT DAVRANMIŞ
HER TÜRLÜ EK ÖZELLİK VAR VE DROPLAR HER ZAMAN %1000 !
AZRAİL KATINA KADAR HERYER AÇIK BUNA SEVİNDİYSENİZ AŞAĞI BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM
YOK BEN ÇIKAMAM DİYORSAN SENİN İÇİN BUZ ZİNDANINDA Bİ AZRAİL HER 10 DK BAŞI BEKLİYO OLUCAK
AYRICA ZİNDANDA 75 80 85 VE 90 LVL METİNLER BULMAKTA MÜMKÜN
VE ZİNDANDA 2 KATA CİKMANİZİ SAGLAYAN Bİ DEDE VAR BUDA GMLERDEN SİZE Bİ KIYAK
AvrasyaMt2 e Hoşgeldiniz... Diğer Server larda bulamayacağınız birçok yenilikle karşınızdayız. * AvrasyaMt2 % 95 Türkçedir. * 55 Level Başlangıc Max Level 127 * % 1000 Exp İtem ve Eşya düşürme drobu. * Başlangıcta 1 adet köpek kesip 55 level olma. * Her gün OX, Üç Yol Savaşı, Taş ve Boss Event. * Olay Yardımısındaki Para Zarfi ile para yapabilirsiniz. * Tüm NPC ler Türkçedir. * P açan P NPC mevcuttur. * At veren NPC 21 level At ve Asker At Kitabı verir. * Lonca açılabilen, loncadan çıkılabilen Türkçe Köy Gardiyanı. * Demirci + basmada item ve para istemez. % 100 geçer. * Köy Meydanında tüm NPC ler sabitlenmiştir. * Köy Meydanında Tüm bölgelere ışınlanma NPC mevcuttur. * Buz Zindanı1 ve 2 Kat açıktır. * Işınlayıcıdan Buz Zindanına ışınlanma. * Buz Zindanı 1 kat girişinden 2. kata ışınlanma. * Buz Zindanı 1. Katta bir çok serverda görmediğiniz Boss lar. * Buz Zindani 1 ve 2 kattan direkt 1.köye ışınlanma. * Buz Zindani Binekleri * Markette ücretsiz Hırsızın eldiveni, 2 kat eşya düsürme, * 2 kat yang düşürme, efsun nesnesi, bonus ekleme ve daha bir sürü özellik…
TAMAM TAMAM BİLİYORUM =) COK MERAK ETTİNİZ SİTESİNİ